woensdag 6 mei 2009

Woensdag 6 Mei.
















Noa’s verjaardag!!

We zijn op tijd wakker zo rond 7 uur en zingen Noa ook uit bed. De halve nacht zoemde onze telefoons van de sms’jes we waren zo slim om ze stil te zetten!!
Eerst mag ze de cadeautjes van opa en oma uitpakken, ze krijgt opmaak spulletjes en potloden van huis Anubis. Van Jessy krijgt ze een dolfijnen tasje waar hij zelf al de hele week mee slaapt, volgens ons vond hij hem zelf ook wel erg leuk.
Dan krijgt ze onze cadeautjes, de Hello Kitty tas, etui en kleurtjes met knutselspulletjes. Ze straalt van oor tot oor.
We lezen alle sms’jes en mailtjes voor en gaan lekker ontbijten.
Na het ontbijt zingen we GJ uit bed die is nl ook jarig vandaag. Ook daar krijgt ze nog cadeautjes van Hello Kitty haarspeldjes, een boekje voor aan haar broek en een lolly.
Zodra hun klaar zijn met ontbijten gaan we met de tender naar het vaste land. In Oktober ben ik samen met Diana naar 7-Miles beach gegaan dat was een paradijs op aarde. Ook nu besloten we daar naartoe te gaan.
We hebben een taxi genomen voor 4 dollar per persoon en binnen 10 minuten waren we er.
We liepen een stukje het strand af naar een plek waar het wat rustiger was. Het was er helemaal super!! Lekker rustig een geweldig mooie zee. De jongens zijn de zee niet uitgeweest en ook wij hebben er volop van genoten. Tussen door lopen we met de meiden even een stukje en drinken gezellig wat aan zee.
Na een uurtje of 3 hielden we het voor gezien en namen de taxi terug naar de pier, met de tender waren we weer snel terug aan boord. Even snel naar de kamer en toen een lekker stukje pizza eten. De kinderen wilde naar de kids club, echter toen Noa afscheid moest nemen was het even drama, we besloten toch door te zetten en volgens Jessy was het binnen 2 minuten over.
Wij zijn even een kop koffie gaan drinken en toen even lekker naar de hut. Ik lees alle mailtjes door het zijn er máár 27….wel leuk al die reacties van Noa’s verjaardag.

Om kwart voor 5 haal ik de kinderen weer op, Jessy wilde graag gaan berg beklimmen maar omdat er vanavond wederom gala is én een piraten parade om kwart voor 6, verschuiven we het klimmen naar morgen als er een zee dag is. De kinderen komen gewoon tijd te kort, ze willen namelijk ook nog schaatsen en midgetgolven.
Als iedereen terug in de hut is douchen we en kleden we ons weer om. Peter haalt voor mij nog een mooie ketting waar ik al 3 dagen bij sta te kwijlen, uiteraard van Guess!!
Marjolein heeft ondertussen nog een mooi horloge gevonden.
Aan tafel eten we lekker, we nemen allemaal hetzelfde vooraf zalm en als hoofdgerecht bief Angus, het was erg lekker. Als toetjes kwamen ze met een chocolade taart voor Noa en Geert Jan, ze zongen er nog bij en Noa mocht het kaarsje uitblazen…ondertussen weet de hele boot wel dat het kind jarig was want ze laat het me tegen iedereen vertellen, maakt niet uit wie het is! Wel lachen.
Na het eten willen de kinderen wederom naar de kidsclub ze gaan namelijk naar de discotheek The Catacombe, uiteraard hebben wij daar niks op tegen. We gaan nog even het dek op en maken wat foto’s maar hebben vooral veel lol, vooral om Lein’s rol die opeens aanwezig is! Het blijkt haar hemdje te zijn die opgerold is.
We maken ook nog even foto’s voor op de boeg, erg leuk om te zien ik was daar zelf ook nog niet geweest. Daarna gaan we voor een lekkere koffie naar Sorento’s en werken daar onze weblog bij.

1 opmerking:

  1. Het zit er alweer bijna op voor jullie. Wat zijn die twee weken ontzettend snel gegaan zeg en wat leuk om het zo via een web-log te kunnen volgen. Ik lijk wel een "stalker" hi, hi!!
    Niet te geloven dat je de hele week (en ook tijdens de cruise van oktober) nog niet eens op de boeg van het schip bent geweest, ik kan me niet voorstellen wat voor een joekel die boot is. We gaan wel binnenkort naar A'dam of R'dam voor een scheepsbezoek aan de HAL of NCL he?! Alvast een hele goede terugreis gewenst, ben blij als we jullie weer "live" kunnen spreken, al was het maar vanwege een goede "Scip-tip". Kusjes en pootje uit Sjin-city. Karin

    BeantwoordenVerwijderen