vrijdag 1 mei 2009

Donderdag 30 April!
















Konninginendag in Nederland, we bellen eerst eens even met Oma, die hebben we nog niet gesproken. Meteen horen we het dramatische bericht van wat er zich in Apeldoorn heeft afgespeeld...en dat er toch ook in Nederland een geval van varkens griep is!!
De dag begint dus goed...

Maar we laten ons er niet door uit het veld slaan, na een weer overheerlijk ontbijt ploffen we neer aan het zwembad. Helaas is Noa haar vriendinnetje Romy er niet wat inhoudt dat papa de klos is. De zon zit wat verscholen achter de wolken en zo tegen half 1 besluiten we Miami Downtown te lopen, langs de boardwalk. Het is een hele trip en halverwege spelen ze opeens paardepolo op het strand, de kinderen rennen door de zee als 2 jonge honden.

We zoeken een leuk tentje op om te eten, en bestellen een heerlijke sandwich voor ons zelf en de kinderen uiteraard een pizza. We lopen nog een paar bloks en besluiten om een taxi terug te nemen. De kinderen zijn het zat.
Dan blijken Romy en Max ook aan het zwembad te liggen en kruipen er gezellig bij. We gaan zelfs nog even in de zee zwemmen. Jessy heeft een body board en in de hoge golven is dat natuurlijk helemaal top. Zelfs wij gillen het uit als we er opliggen....

Terug op de kamer is het al na zessen, we douchen en kleden ons om, we nemen de taxi naar Licoln Road waar het goed toeven moet zijn, en dat klopt. We eten bij een gezellige Italiaan, ik een pasta met zalm, Peter een zalm pizza Noa eet kipfingers met frietjes en Jessy besluit bij zijn pizza te houden.

Daarna lopen we nog een stuk de straat af waar ook een GAP en Guess liggen, altijd leuk maar in dit geval ook meteen érg duur!!

Zo rond half 10 zijn we terug op de kamer waar we allemaal als een blok in slaap vallen!!

Morgen komen Lein en GJ, gezellig!!

Angezien ik de foto's nog moet overzetten volgen die iets later!

@Karin, aangezien ik weet dat je ons op de voet volgt en ik niet kan mailen wil ik jullie nieuwe inwoner Scip natuurlijk uitgebereid welkom heten in huize dierenhotel!!
Geniet ervan en ik hoop dat hij je de eerste nachten niet te zwaar maakt?
Dikke kus van ons allemaal XX










1 opmerking:

  1. Jullie zien er al lekker gekleurd uit op de foto's, heerlijk! Ik ben nu al benieuwd naar jullie cruise-verhaal met foto's en wens jullie alvast heel veel plezier de komende week. Dikke poen en natte neus uit Schin op Geul. Familie Beestenboel

    BeantwoordenVerwijderen