maandag 4 mei 2009

Maandag 4 Mei Labadee Haiti!!
















Haiti!
Als ik wakker schrik om 8.15 uur liggen we al in de haven van Labadee.
De kinderen slapen nog lekker. We besluiten ze wakker te maken en op tijd te gaan ontbijten. Daar treffen we de Somertjes al die hebben het al achter de rug.
We zitten zo rond 10 uur op de tender naar het vaste land. Labadee is een prive eiland van RC, je kunt er heerlijk aan het strand liggen maar ook, snorkelen, Jetskieën enz…voor de kinderen is een soort van speeltuin in het water maar voor alles moet je betalen.
We liggen heerlijk aan het strand, maken foto’s eten uiteraard lekker en zwemmen nog maar een rondje in de zee. Lein en GJ besluiten wat eerder om terug te gaan en nemen Jessy mee.
Wij zwemmen nog wat en samen met Danielle en Raymond varen wij niet veel later terug naar de boot.
We liggen nog een uurtje aan het zwembad en besluiten terug naar de hut te gaan om even te relaxen! Ik barst van de hoofdpijn en na een ibobrufen val ik als een blok in slaap. Ik schrik wakker als Peter en de kinderen terug komen, bijna 2 uur later!! De kinderen blijken al te hebben gegeten en omdat ze de hele dag al heel erg moe én dus lastig zijn spreken we af om ze in bed te leggen zodat wij samen in het buffetrestaurant kunnen gaan eten.
Zalig even zo. We hebben nog een gezellig onderonsje met Raphael onze tafelbediende van afgelopen Oktober, hij blijft zich afvragen waar Diana nu toch is?!
Na nog even te hebben gecheckt of de kinderen écht slapen gaan we naar het promenade dek waar vanavond de beroemde 70ths party is. Nou ik wist het natuurlijk al, maar wat een feestje….niet normaal!! We duiken ook nog even de disco in, maar die is niet aan ons besteed of we worden gewoon oud!!

In elk geval duiken we, nadat we de kamer over hoop hebben moeten halen voor het zoeken naar onze camera oplader moe maar genietend van een super dag ons bedje weer in!

1 opmerking:

  1. Aan een supermooi wit strand met palmen liggen, in een lauwwarme helderblauwe zee zwemmen, foto's maken van al dat moois en nog aan het zwembad van het schip liggen. Nou zeg, je hebt het ook zo druk, kan me voorstellen dat je daar pijn van aan het kupke krijgt en een dutje moet doen!!!
    Ik zou nu accuut koppijn willen hebben......!!! Sorry, grepke.
    Alvast een fijne verjaardag voor jullie kleine meid. Geef haar een dikke knuffel van de Franken-family. XXX Karin

    BeantwoordenVerwijderen