zondag 3 mei 2009

Inscheping 2 Mei.

De inscheping Zaterdag 2 Mei.
We spreken af om 10.30 uur in de lobby om allemaal samen te kunne vertrekken. We rijden naar Alamo en leveren de auto in, de kosten die ze chargen zijn 0!!

De bus voor ons naar de haven te brengen staat al klaar, aangezien we met een groep van 12 personen zijn is die meteen vol. Bij de haven geven we onze koffers af en lopen richting incheck, het is nog niet eens 12 uur. Het gaat vlug, door de security naar boven waar we door de douane gaan, aales gaat vlug én we zijn binnen. We kunnen inchecken, omdat we thuis online al onze sign in formulieren hebben ingevuld zijn we zo klaar. We wachten even op iedereen en laten nog een foto maken voor op onze sea pass voordat we dan écht aan boord gaan.
Allereerst krijgen de kinderen een bandje om zodat als er een ramp gebeurt, de kinderen in elk geval naar de goede sloep worden gebracht. Meteen nemen we informatie mee voor de kids club.
De eerste officiele foto….en dan zijn we toch écht aan boord!
We regelen onze sodo passen zodat we onbeperkt kunne drinken en gaan op zoek naar onze hut. We liggen aan het einde in een doodlopende gang, Lein en GJ zitten 2 hutten verder.

Ondertussen is het toch al 1 uur geweest en besluiten we te gaan lunchen op het Lido dek. Uiteraard is er alles te krijgen. Daarna gaan we kijken in de kids club en schrijven we de kinderen in, op zeedagen zullen ze smorgens een paar uurtjes kunne spelen en knutselen, kunne wij ff met een boek rustig liggen, het bevalt ze prima. Noa, Eva, Romy & Max zitten samen én Daan en Jessy.
We gaan nog even naar de hut en onze koffers zijn er al. Uitpakken maar weer, pff de hoeveelste keer is dit al. Om 4 uur is er de Drill, allemaal de redingsvesten aan en hup naar boven. Het duurt een 15 minuten. Omdat onze kluis niet werkt besluit ik te wachten op iemand die zou komen kijken terwijl de rest gaat zwemmen! Ondertussen varen we de haven van Miami uit en flim ik even boven aan dek.
IK ga tussendoor even kijken en ze vermaken zich prima, er is een heel waterpark aan boord de H2O zone.
Achteraf baal ik behoorlijk want als ze terug komen hebben ze dus gewoon een hele school dolfijnen gezien!! De kinderen zijn er helemaal vol van, een hele school was het!!

Tijd voor het diner alweer. Voordat we het restaurant binne lopen zie ik Marcello staan, hij was onze tafelbediende in Oktober, we kletsen even érg leuk om hem weer te zien hij weet nog precies wie we waren.
Het eten is zalig. Peter en ik nemen een fruit melange vooraf, als hoofdgerecht neemt hij een zalm en ik een medalion. Het is zalig. Als toetje nemen we iets met aardbeien en schuim…heerlijk. Jessy neemt een steak en Noa gaat wederom voor een pizza. Na het eten lopen we wat rond en willen de kinderen in de hutten gameboyen. We besluiten Eva en Noa samen te laten en de jongens apart. Wij gaan nog even winkeltjes kijken aan boord. Er blijken aan boord ook wel hele gave GUESS tassen te verkrijgen…hmm, balen misschien toch nog eve moeten wachten.
We gaan kijken bij het inschrijven voor de bodyboard en rock climing. Jessy wil beide graag doen en wij besluiten alleen voor het body boarden te gaan. We vullen alles in en krijgen een bandje om. Bij de balie check ik of Noa in Jamaica met de dolfijnen mag zwemmen én het mag, ik boek meteen. Het zal ook onze enige excursie zijn de Dunn Falls ziten er ook bij.
Zo rond 21.30 leggen we de kinderen op bed en besluiten om nog even samen wat te drinken. De kinderen vallen binnen 5 minuten als een blok in slaap. Ik regel ondertussen nog een verassing voor as Woensdag, de verjaardag van Noa en GJ bij de Guest relations.
Om kwart over 11 is er een welkoms parade, wederom helemaal top..we zaten toch op een boot. Ze beslissen dat ik niks teveel heb gezegd, dit is ongeloofelijk.
Daarna kruipen we ons bed in waar we binnen 5 minuten in een heerlijk slaap storten!!

1 opmerking:

  1. Klinkt allemaal geweldig Nancy!
    En ik ben heel benieuwd naar je buit als je weer terug bent :)
    Nog heel veel plezier verder!!

    BeantwoordenVerwijderen