dinsdag 5 mei 2009

Jamaica.

We zijn al vroeg wakker en de rest volgt al snel. We moeten ons om 10 uur melden op de pier voor onze excursie Zwemmen met dolfijnen en de Dunn Falls. Ik had 2 kaarten gekocht voor zwemmen en 2 voor te kijken, Noa zou dit cadeau krijgen voor haar verjaardag en Jessy hoefde niet zo nodig. Echter een dag later blijken er op de kamer nog eens 2 kaartjes te liggen voor zwemmen met dolfijnen. Waarschijnlijk zijn de kaartjes 2x geprint en is een setje blijven liggen….
We zien op onze rekening dat er niks voor is afgeschreven en besluiten nog even af te wachten. Peter geeft zijn kaartje af aan Eva en GJ en Lein geven we de kaartjes voor het park en het kijken. Er is niemand die de kaartjes controleerd dus ze gaan sowieso al zo met de bus mee, we zijn met een groep van 12 man want ook Daniele,Raymond en de kinderen zijn erbij uiteraard hebben we de grootste lol dat het allemaal zo makkelijk schijnt te gaan.
We kijken wat rond in het park en het is niet groot maar leuk opgezet, er lopen piraten rond, je kunt met leguanen en slangen op de foto wat de kinderen dus ook doen, en helemaal super vinden vooral als ik het op een lopen zet op het moment dat die man iets te dichtbij komt met zijn slang. …..de grootste lol hebben ze!!
Eindelijk mogen we dan toch naar dat gene waar we voor gekomen zijn, Noa straalt van oor tot oor en ook Jessy vind het nu wel erg leuk om mee te gaan. We zitten met een hele groep nederlanders, en ze doen het erg leuk. Ik zeg dat Noa jarig is en hij doet voor haar nog wat extra dingetjes. Ze maken volop foto’s en film, de kinderen vinden het helemaal top.
Na afloop worden we uiteraard meegenomen om de foto’s en film te bekijken. De foto cd kost 80 dollar en de film 50 dollar, we besluiten zo Hollands als we zijn de dvd’s met 4 gezinnen samen te kopen en te kopieëren. Dat is dan toch weer mooi meegenomen!!
We kunnen verder met de bus naar Dunn Falls, we hebben het allemaal eigenlijk wel een beetje gehad het is heel erg warm (nee ik klaag niet) en we hebben honger. Eenmaal bij de watervallen lopen we naar het bovenste gedeelte en maken wat foto’s we hebben het echter al snel gezien, de kinderen al helemaal die willen eigenlijk maar 1 ding en dat is terug naar de boot én zwemmen.
Maar eerst eten, we duiken in de pizzeria en al snel hebben we onze buikjes vol. Op naar het zwembad, dat is zo leuk, die kinderen hebben een waterparkje en rennen daar heerlijk rond. De jongens doen sowieso hun ding en die zien we af en toe voorbij stuiven.
Na wat te hebben gezwommen gaan we ons opfrissen om te gaan eten. We besluiten voor het buffet te gaan, wederom érg lekker.

Noa en Eva willen naar de kids club daar is een piraten party, ze worden geschminkt en zullen om kwart voor 9 een show geven op de promenade uiteraard staan we paraat, erg leuk om te zien ze dansen en zingen en om 10 uur halen we ze weer op. Ondertussen heb ik samen met Jessy de cadeautjes ingepakt en alvast de ballonnen opgeblazen zodra Noa slaapt kunnen we alles versieren.
Maar voor nu lekker naar bed, morgen is het feest en dat vieren we aan het strand van Grand Cayman!!

3 opmerkingen:

  1. Hieperderpiep Hoera!!!
    Het is hier al woensdagochtend 6 mei, dus een hele feestelijke dag voor jullie. Gefeliciteerd Noa, een hele fijne verjaardag op Grand Cayman. Dat kunnen er niet veel zeggen dat ze daar de verjaardag vieren, bofkontje!!!! Op de blog van de SomertjesinFlorida ook hele gezellige foto's van jullie gezien. Helemaal te gek hoor. Dat gaat echt afkicken worden over 3 dagen, ik heb nu al medelijden met jullie (not!). Troost jullie, wij hebben het hier koud....(uit eigen ervaring altijd leuk om te horen als je op vakantie bent, hi, hi). Gruttekus, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. NOA, Hiep hiep hoera met je 6e verjaardag, hopelijk krijg je leuke cadeautjes en maak er een leuk feest van. dikke kus van opa en oma.
    Groetjes en tot zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hieperdepiep hoera voor NOA !

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een mooi kado zeg: zwemmen met dolfijnen ! Heel veel plezier vandaag op het strand en we zullen in Nederland een verjaardagsliedje voor je zingen.

    Dikke kus van ons allemaal.

    Greetz,
    Patrice

    BeantwoordenVerwijderen