zaterdag 2 mei 2009

Vrijdag 1 Mei.

Alweer de laatste dag in Miami Beach.

We beginnen de dag uiteraard met een ontbijtje en ploffen daarna aan het zwembad. Noa heeft geluk want Romy lag ook aan het zwembad. Zo rond 2 uur arriveren GJ en Lein met de kinderen. Al snel liggen ze allemaal te dobberen, voor Jessy is het wel leuk eindelijk een vriendje. De rest van de dag brengen we door aan het zwembad en aan het strand.

S'' Avonds gaan we richting Bayside, we hadden gehoord dat het erg gezellig moest zijn. Er bleken een Guess en GAP te zijn...altijd goed. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij GUESS voor een tas, oké het kost wat maar dan heb ik toch eindelijk mijn felbegeerde tas. Voor Noa slaag ik bij GAP voor 2 tshirts en een leuke spijkerbroek. Het is een erg leuk gebied en zo rond 10 uur zijn we terug bij de auto. Terug op de kamer pakken we alles in en om 11 uur storten we in bed.

Nu zitten we even met zijn allen in de lobby, te wachten om alles van de kamer te halen en naar de haven te rijden! Geen idee of we internet nemen op de boot dus het kan zijn dat we de komende dagen erg stil zijn! Maar in elk geval gaat de tijd nu veels te snel!















Geen opmerkingen:

Een reactie posten